Vapaaehtoisten koulutukset

Vapaaehtoistoiminta antaa mahdollisuuden oppia ja kehittyä.

finfamin vapaaehtoisten tapaamiset

Järjestämme myös yhdistyksen omia lyhyitä perusperehdytyksiä henkilökohtaisesti ja pienryhmässä, joissa saa tietoa FinFamin vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksista ja periaatteista.

FinFamin vapaaehtoisten tapaaminen sekä info uusille kiinnostuneille ti 8.9.2020 klo 17.00-19.00 yhdistyksen toimitilassa Suomen Kasarmilla.

Sisältö: Aloitamme klo 17 infolla minkälaisia vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia yhdistyksessä on ja mitä yhdistyksessä vapaaehtoisena toimiminen tarkoittaa. Tämä kestää noin puoli tuntia, minkä jälkeen on ruokailu toimistolla, jonka yhdistys tarjoaa. Illan aikana on mahdollisuus tutustua toisiin vapaaaehtoisiin ja suunnitella syksyn vapaaehtoistoimintaa ja ennen kaikkea viettää mukava ilta yhdessä. Tervetuloa!

Vapaaehtoistoiminnan peruskoulutus

Kuulumme Hämeenlinnan seudun vapaaehtoistoiminnan verkostoon, joka järjestää kaksi kertaa vuodessa vapaaehtoistoiminnan peruskoulutuksen. Peruskoulutukseen osallistuminen on maksutonta ja kurssilla saa perustietoa vapaaehtoisena toimimisesta, vapaaehtoistoiminnan periaatteista sekä vuorovaikutuksesta ja kohtaamisesta.

Seuraava vapaaehtoistoiminnan peruskoulutus on Hämeenlinnassa syksyllä 2020. Kurssi kokoontuu kolmena maanantai-iltana 7.9. klo 17-20, 14.9. klo 17-19 ja 21.9. klo 17-19. Ilmoittautumisohjeet päivittyvät elokuussa.

Vapaaehtoistoiminnan täydennyskoulutukset

Vapaaehtoisillamme on mahdollisuus osallistua Hämeenlinnan seudun vapaaehtoistoiminnan verkoston jäsenyhdistysten järjestämiin monipuolisiin täydennyskoulutuksiin. Tarpeiden mukaan tuemme vapaaehtoisiamme järjestämällä täydennyskoulutuksia.

Keskusliittomme järjestää kaksi kertaa vuodessa valtakunnallisen täydennyskoulutuksen/tapaamisen FinFamien vertaisohjaajille.

Myös järjestämämme luennot toimivat koulutuksena vapaaehtoisille. Lue lisää luennoista täältä.