Retket

Taide ja kulttuuri virkistää mieltä ja piristää arkea. 

virkistysiltapäivä syöksynsuun leirikeskuksessa

Vertaistukea ja virkistystä läheisille, omaisille sekä yhdistyksen vapaaehtoisille. Tule viettämään mukavaa iltapäivää yhdessä.

Ota itsellesi hetki omaa aikaa ja tule nauttimaan luonnosta, saunan lämmöstä sekä nuotiosta mukavassa lämminhenkisessä seurueessa Syöksynsuun leirikeskukseen tiistaina 11.8.2020. klo 15-18. Osoite: Syöksynsuu 27, 13500 Hämeenlinna.

Illan aikana on mahdollisuus yhteiseen ulkoiluun, grillaamiseen ja saunomiseen. Lisäksi on pientä mukavaa ohjelmaa.

Omat saunavarusteet ja säänmukainen varustus mukaan. Järjestämme kimppakyydit, joten ilmoittautumisen yhteydessä voit ilmoittaa tarvitsetko kyytiä tai voitko tarjota kyytiä. Kimppakyydit lähtee Suomen Kasarmin parkkipaikalta klo 14.40.

Osallistuminen on maksutonta eikä edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätietoa voit kysyä Katjalta [email protected] / p. 040 455 2162.

Sieniretki

Aika: Ma 21.9.2020 klo 15.00-18.00

Paikka: Moreeni, kimppakyydit lähtee Suomen Kasarmin parkkipaikalta klo 15.00

 Lähdetään sieniretkelle Moreeniin. Paistetaan nuotiolla myös makkaraa ja nautitaan syksyisestä luonnosta.

Mukaan tarvitset vain säänmukaisen varustuksen ja vesipullon. Järjestämme kimppakyydit, joten ilmoittautumisen yhteydessä voit ilmoittaa tarvitsetko kyytiä tai voitko tarjota kyytiä.

Osallistuminen on maksutonta eikä edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätietoa voit kysyä Katjalta [email protected] / p. 040 455 2162.

Teatteriretket

Retket järjestää Kanta-Hämeen Epilepsiayhdistys ry ja TSL:n Janakkalan Opintojärjestö ry. Teatteriretkien liput vahvistettava kuukautta ennen esitystä.

Varaukset ja lisätiedot: Jouko Dahlman puh. 03 688 2861 tai 050 542 4726 tai sähköposti [email protected]

TEATTERIT

Kesä 2020

  • La 4.7. Viikinsaaren kesäteatteri, Tulitikkuja lainaamassa 52€. Mukava iloittelu, Turkka Mastomäki, Anneli Ranta, Jarkko Tiainen.
  • La 12.9. Tampereen Teatteri, Peter Pan menee pieleen 49€ päivänäytös. Mikä-mikä-maa odottaa! Oletko valmis elämäsi hulvattomimpaan seikkailuun?
  • Pe 2.10. Tampereen Työväen Teatteri. HAMLET Rock-musikaali 65€. Ensi kertaa Suomessa. Nimiroolissa Saska Pulkkinen, mukana mm.Petra Karjalainen
  • La 17.10. Lahden kaupunginteatteri, Saituri 32€. Pelkällä lipun hinnalla teatteriin, iltanäytös.
  • Ti 27.10. Tampereen Teatteri, Ihan Seelana 48€. Ihan Seelana on Seela Sellan elämän ympärille rakennettu teatteritapahtuma.
  • To 12.11. Helsingin kaupunginteatteri, Kiviä taskussa 53€. Martti Suosalo ja
    Mika Nuojua. Vuodesta 2002 alkaen AINA loppuunmyyty. Ei voi olla huono!
  • To 3.12. Tampereen Työväen Teatteri, Kinky Boots 78€.
  • To 31.12. Tampereen Työväen Teatteri, Kinky Boots noin 100€. Upea ja vauhdikas musikaali nyt Tampereella. Vietä aattoiltaa mukavan musikaalin parissa. Hintaan sisältyy väliaikatarjoilua.

Retket järjestetään, mikäli lähtijöitä on vähintään 15. Tässä näkyvät hinnat edellyttävät täysiä autollisia. Jos lähtijämäärä jää alle 30 tulee hintoihin lisää 5-10 euroa. Bussin kyytiin on mahdollista yleensä tulla Hämeenlinnasta, Turengista, Tervakoskelta, Riihimäeltä ja Parolan rampilta.

Mukaan voi lähteä kuka tahansa ilman yhdistyksen jäsenyyttä.

TERVETULOA MUKAAN RETKEILEMÄÄN!

Tuetut lomat

Tuetun lomatoiminnan tarkoituksena on tarjota loma perheille ja aikuisille, joilla ei siihen muuten olisi mahdollisuutta. Tuetun loman tavoitteena on lisätä hyvinvointia. Tuettuja lomia järjestää viisi eri lomajärjestöä.

Lomatuet myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein hakemuksesta. Loma on yleensä kestoltaan viisi vuorokautta, ohjelmallisia ja täysi- tai puolihoidon sisältäviä lomajaksoja. Lomalta peritään omavastuuosuus. Tuetut lomat järjestetään Veikkauksen tuella.

Lue lisää tuetuista lomista täältä.

Kesä 2020

FinFami Pirkanmaa ja Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry järjestävät kesällä kolme tuettua lomaa: kaksi lomaa lapsiperheille, joissa joku perheenjäsen on sairastunut psyykkisesti sekä yhden loman aikuisille mielenterveysomaisille.

Lomat kestävät 5 vrk ja hinta on 100€/aikuinen, alle 17-vuotiaat maksutta. Lomille voi hakea kotikunnasta riippumatta.

Lue tarkemmat tiedot ja hakuohjeet täältä: FinFami Pirkanmaan järjestämät tuetut lomat

Ota yhteyttä

Marjukka Kaitakorpi
Marjukka Kaitakorpi

Omaistyöntekijä