Vertaisryhmät

Avoimissa vertaistukiryhmissä omaisilla on mahdollisuus tavata toisiaan ymmärtävässä ilmapiirissä ja saada tukea sekä läheisen sairauteen liittyvissä asioissa että tukea omaan jaksamiseensa. Avoimissa ryhmissä on ohjaajana joko yhdistyksen työntekijä tai vertaisohjaaja. Osallistuminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä ja on maksutonta.Voit varata myös aikoja omaisneuvontaan. Muista katsoa myös kurssit.

Avoimet vertaistapaamisetVertaisryhmät

AVOIMET VERTAISTAPAAMISET

Nämä tapaamiset on tarkoitettu Sinulle, joka kannat huolta läheisestäsi ja haluat saada vertaistukea. Voit tulla tapaamisiin riippumatta siitä, kuka läheisistäsi on sairastunut. Jokaisella kerralla on oma teema, jota pohditaan yhdessä keskustellen. Vertaistapaamisia on Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Forssassa.

Lue lisää

FinFami - Kanta-Hämeen mielenterveysomaiset ry

  SENIORIOMAISTEN VERTAISKOHTAAMISET
Nämä tapaamiset on tarkoitettu Sinulle eläkeläinen, joka olet kantanut huolta läheisestäsi ja haluat viettää hetken toivoa tuovien sanojen äärellä. Ryhmä kokoontuu omatoimisesti vertaistuen, kirjoittamisen ja vapaan keskustelun hengessä. Lue lisää

Vertaistukea syömishäiriöön sairastuneiden läheisille

 

Maanantai 29.11. klo 18-20,

Teema: Läheisen oma jaksaminen, kun perheessä sairastunut oireilee

(ilmoittaudu 22.11.mennessä[email protected])

FinFami Kanta-Hämeen tilat, Suomen kasarmi, rak. 2, 1.krs, Hämeenlinna

Tapaaminen on tarkoitettu kaikille syömishäiriöön sairastuneista tai syömisellä oireilevista läheisistään huolta kantaville,jotka haluavat keskustella ja vaihtaa kokemuksiaan muiden samassa tilanteessa olevien kanssa.

IIlat järjestetään yhteistyössä Sisä-Suomen SYLI ry:n kanssa, ohjaajana illoissa toimii kokemusasiantuntija, vertaisohjaaja Reita Nyberg.