Vertaisryhmät

Avoimissa vertaistukiryhmissä omaisilla on mahdollisuus tavata toisiaan ymmärtävässä ilmapiirissä ja saada tukea sekä läheisen sairauteen liittyvissä asioissa että tukea omaan jaksamiseensa. Avoimissa ryhmissä on ohjaajana joko yhdistyksen työntekijä tai vertaisohjaaja. Osallistuminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä ja on maksutonta.Voit varata myös aikoja omaisneuvontaan. Muista katsoa myös tulossa olevat kurssit ja koulutukset.

  • Toimintakalenteri Syksylle 2022
  • Tutustu myös ilmoitettuihin tapahtumiin
  • Ethän tule paikan päälle, mikäli sinulla on infektio-oireita (esim. kurkkukipu, nuha, yskä, vatsaoireet), tai mikäli odotat koronatestitulosta tai läheisesi odottaa koronatestitulosta. Ethän osallistu lähitoimintaan erityksen tai karanteenin aikana. Kiitos!

AVOIMET VERTAISTAPAAMISET

Nämä tapaamiset on tarkoitettu Sinulle, joka kannat huolta läheisestäsi ja haluat saada vertaistukea. Voit tulla tapaamisiin riippumatta siitä, kuka läheisistäsi on sairastunut. Jokaisella kerralla on oma teema, jota pohditaan yhdessä keskustellen. Vertaistapaamisia on Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Forssassa.

Lue lisää

Teemaillat

Nämä illat on tarkoitettu Sinulle, joka olet huolissasi läheisesi hyvinvoinnista tai päihteidenkäytöstä ja kaipaat lisää tietoa.

Teemailloissa on mahdollisuus saada tietoa ja keinoja elämän ja arjen eri tilanteisiin. Iltoja järjestetään Hämeenlinnassa, Forssassa ja Riihimäellä.