Vertaisryhmät ja tapaamiset

Avoimissa vertaistukiryhmissä omaisilla on mahdollisuus tavata toisiaan ymmärtävässä ilmapiirissä ja saada tukea sekä läheisen sairauteen liittyvissä asioissa että tukea omaan jaksamiseensa. Avoimissa ryhmissä on ohjaajana joko yhdistyksen työntekijä tai vertaisohjaaja. Osallistuminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä ja on maksutonta.

Voit varata myös aikoja omaisneuvontaan. Muista katsoa myös kurssit.

Avoimet vertaistapaamiset

Nämä tapaamiset on tarkoitettu Sinulle, joka kannat huolta läheisestäsi ja haluat saada vertaistukea. Voit tulla tapaamisiin riippumatta siitä, kuka läheisistäsi on sairastunut. Jokaisella kerralla on oma teema, jota pohditaan yhdessä keskustellen. Vertaistapaamisia on Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Forssassa.

Teemaillat

Nämä illat on tarkoitettu Sinulle, joka olet huolissasi läheisesi hyvinvoinnista tai päihteidenkäytöstä ja kaipaat lisää tietoa.

Teemailloissa on mahdollisuus saada tietoa ja keinoja elämän ja arjen eri tilanteisiin. Iltoja järjestetään Hämeenlinnassa, Forssassa ja Riihimäellä.

Vertaisryhmät verkossa

Nämä ryhmät on tarkoitettu Sinulle, joka kannat huolta läheisestäsi ja kaipaat vertaistukea ja tietoa. Ryhmät järjestetään verkossa, joten niihin on helppo osallistua anonyymisti paikkakunnasta riippumatta.

Ryhmät järjestetään eri alustoilla verkossa  Suomen FinFamien yhteistyöllä.

Senioriomaiset

Nämä tapaamiset on tarkoitettu Sinulle eläkeläinen, joka olet kantanut huolta läheisestäsi ja haluat viettää hetken toivoa tuovien sanojen äärellä. Ryhmä kokoontuu omatoimisesti vertaistuen, kirjoittamisen ja vapaan keskustelun hengessä.

Hyvän mielen puhelinlenkit

Nämä puhelinlenkit on tarkoitettu Sinulle, joka kannat huolta läheisestäsi ja haluat saada hetken hengähdystauon arjen keskellä.

Hyvän mielen puhelinlenkit tarjoaa seuraa ja tsemppiä ulkoiluun. Ulkoilla voit missä haluat, sinulla tarvitsee olla vain puhelin, jolla voit osallistua ryhmään.

Helisevät - lauluryhmä

Nämä tapaamiset on tarkoitettu Sinulle, jota kiinnostaa laulaminen rennossa porukassa. Tässä ryhmässä ei tarvitse osata laulaa. Pääasiassa on hyvä mieli ja laulamisen ilo.