Ajankohtaista

Ilmoitustaulu

Hemmottelua ja irtiotto arjesta 27.5.2022! Ammattiopisto Tavastian hius- ja kauneudenhoitoalan opiskelijat tarjoavat hiustenpesun ja leikkauksen 5€ hintaan (omaisille maksuton). Lue lisää tästä (PDF). Tervetuloa! 

Noudatamme viranomaisten ohjeita koronapandemiaan liittyen. Omaisneuvonnassa ja ryhmissä huolehditaan turvaväleistä, hygieniaohjeista sekä käytetään maskia. Epidemiatilanne saattaa vaikuttaa toimintaan, joten varmistathan tilaisuuden ajantasaiset tiedot. Kiitos! Kun toimimme yhdessä vastuullisesti, huolehdimme kaikkien terveydestä ja turvallisuudesta.

  • Terveysturvallisuussuunnitelma_FinFami_KH_3.1.2022 Ethän tule paikan päälle, mikäli sinulla on infektio-oireita (esim. kurkkukipu, nuha, yskä, vatsaoireet), tai mikäli odotat koronatestitulosta tai läheisesi odottaa koronatestitulosta. Ethän osallistu lähitoimintaan erityksen tai karanteenin aikana. Kiitos!
  • Omaisneuvontaan ja useisiin muihin toimintoihin on etäosallistumismahdollisuus. Tarjoamme omaisneuvontaa myös lähitapaamisina toimitiloissamme. Kysy lisää: 040 455 2162

Kevään 2022 toimintakalenteri: Toimintakalenteri_kevät_2022

 

  • Omaistyöntekijät ovat tavoitettavissa arkisin ainakin seuraaviin kellonaikoihin. Jos emme pysty heti vastaamaan, soitamme takaisin mahdollisimman pian. Voit varata ajan myös sähköisen ajanvarauskalenterin kautta.
  • Katja ma-to klo 8-15 ja pe 8-14 

 

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tue toimintaamme! Luonnon helmassa-menetelmäkortit nyt saatavilla!

Käsissäsi on metsän lahja! Tästä "Luonnon helmassa"-korttipakasta voit ottaa kortin /kortteja harkiten valiten ja tutkailla oman elämäsi asioita ja tapahtumia eri ikäisenä, eri tilanteissa.

Tilaa omaan käyttöön tai käytettäväksi työpaikalla:

Hinta: yhdistyksen jäsenille 25,00 € , muille 30 € +postikulut (kirjeenä)

Kysy lisää/ tilaa: [email protected]

Myös sinä voit olla mukana tukemassa yhdistyksemme toimintaa!

Kuvia Luonnon helmassa-menetelmäkorteista

         

Tukea on tarjolla poikkeuksellisessakin tilanteessa

Tukea on tarjolla poikkeuksellisessakin tilanteessa

Elämme poikkeuksellista aikaa, mikä herättää huolta ja epävarmuutta. Vaikka lähitapaamisia joudutaan nyt rajoittamaan, se ei tarkoita sitä, että sinun pitäisi jäädä yksin. Tästä artikkelista löydät tietoa ja siihen on koottu ajankohtaista tietoa saatavilla olevasta...

lue lisää
Virkistysiltapäivä läheisille elokuussa

Virkistysiltapäivä läheisille elokuussa

Elokuussa on jälleen mahdollisuus päästä virkistäytymään ja rentoutumaan kauniiseen luontoympäristöön Syöksynsuun leirikeskukseen Hämeenlinnaan. Vertaistukea ja virkistystä läheisille. Tule viettämään mukavaa iltapäivää yhdessä. Ota itsellesi hetki omaa aikaa ja tule...

lue lisää