vertaisryhmät verkossa

valtakunnalliset verkkoryhmät

Kaikkien FinFamien etä- ja verkkovertaisryhmät sekä kurssit on koottu keskusliiton FinFamin verkkoryhmät -sivulle.  Käy linkin kautta tutustumassa ja lukemassa lisää. Verkkoryhmiin voi osallistua paikkakunnasta riippumatta.

Verkkoryhmiin osallistumiseen on mahdollista saada opastusta ja tukea! Kysy rohkeasti, niin autamme. Ryhmiä ja kursseja on niin tukinetissä kuin teams- ja zoom-ohjelmien välityksellä.

Avoin chat omaisille ja läheisille tukinetissä

Joka keskiviikko klo 17-19 Tukinetissä on kaikille omaisille ja läheisille avoin chat. Chatissa pääsee kirjoittaen keskustelemaan anonyymisti vertaisten kanssa. Keskustelua ohjaavat FinFamin työntekijät ja vapaaehtoiset. Osallistuaksesi, sinun täytyy luoda maksuttomat tunnukset Tukinettiin. Chatteihin ei ole ennakkoilmoittautumista. Joulunaikaan chateissa on tauko, mutta ne jatkuvat ke 13.1.2021.

Kenelle?

 Nuoret, Aikuiset, Seniorit

Puolisot, Vanhemmat, Lapsiomaiset, Sisarukset, Muu läheinen

Milloin?

Jatkuva

Missä?

Tukinet.net alustalla ja Zoom-videokokouspalvelun kautta

Lisätietoja

Marjukalta p. 040 4552160 tai [email protected]

Muut ryhmät

Ryhmät

Omainen, elätkö kaksoisroolissa – sote-alan ammattilaisena ja mielenterveysomaisena?

Läheisesi oireilee psyykkisesti ja työskentelet itse alalla. Tuntuuko ristiriitaiselta hakea apua itselle? Kaipaisitko vertaistukea? Tule mukaan suljettuun verkkoryhmään, jossa keskustellaan nimimerkillä. 

Ryhmä järjestetään 25.1.-25.2.2021 Tukinetissä, johon on maksuton rekisteröityminen. Ryhmä toteutuu keskustelupalstana sekä viikoittaisina chatteina, joiden teemat valitaan ryhmäläisten omaissuhteiden mukaisesti (esim. puolisot, vanhemmat, sisarukset, aikuiset lapsiomaiset jne.). Chatit pidetään keskiviikkoisin 3.2.–24.2. klo 11–12.30. 

Ryhmä on suljettu täydentyvä ryhmä, mukaan pääsee vielä 1.2. asti.

Ryhmää ohjaavat FinFami Kanta-Hämeen ja FinFami Uusimaa ry:n työntekijät.

Lisätietoja: [email protected]

 

Kenelle?

 Nuoret, Aikuiset, Seniorit

Puolisot, Vanhemmat, Lapsiomaiset, Sisarukset, Muu läheinen

Milloin?

25.1.-25.2.2021

Missä?

Tukinet.net alustalla

Lisätietoja

Katjalta p. 040 4552162 tai [email protected]

Muut ryhmät

Ryhmät