Mielenterveyden ensiapu 1 ja 2

Kurssien jälkeen mielenterveysongelmat eivät ole enää tuntuneet pelottavilta ja sain näkökulmia myös omasta jaksamisesta huolehtimiseen.

MTEA® -koulutuksissa saat luotettavaa tietoa mielenterveydestä ja sinulla on mahdollisuus vahvistaa omia voimavarojasi. Kursseilla saa keinoja ottaa puheeksi mielenterveyteen liittyviä asioita. Lisäksi saat valmiuksia arvioida, milloin omat voimavarat eivät riitä ja milloin tarvitaan ammattilaisten apua.

Mielenterveyden ensiapu® -kurssit ovat Suomen Mielenterveysseuran rekisteröimiä kansalaistaitokursseja. Kurssit ovat maksullisia ja kestävät 14h. Kurssimaksuun sisältyy kurssikirja ja koulutuksesta saa todistuksen.

 

Mielenterveyden ensiapu 1

MIELENTERVEYDEN ENSIAPU® 1 – kurssilla keskitytään mielen hyvinvointiin ja sen kehittämiseen muun muassa tunne-, vuorovaikutus- ja selviytymistaitoja opiskelemalla. Näkökulmana on oma jaksaminen ja hyvinvointi.

 

Mielenterveyden ensiapu 2

MIELENTERVEYDEN ENSIAPU® 2 – kurssi antaa tietoa eri mielenterveyden häiriöistä sekä valmiuksia tarjota apua ja ohjata hoitoon. Kurssilla opetellaan Mielenterveyden ensiavun askeleet.

Ota yhteyttä

Katja Grönberg
Katja Grönberg

Omaistyöntekijä

Lue lisää