Mielenterveyden ensiapu 1 ja 2

Kurssien jälkeen mielenterveysongelmat eivät ole enää tuntuneet pelottavilta ja sain näkökulmia myös omasta jaksamisesta huolehtimiseen.

MTEA® -koulutuksissa saat luotettavaa tietoa mielenterveydestä ja sinulla on mahdollisuus vahvistaa omia voimavarojasi. Kursseilla saa keinoja ottaa puheeksi mielenterveyteen liittyviä asioita. Lisäksi saat valmiuksia arvioida, milloin omat voimavarat eivät riitä ja milloin tarvitaan ammattilaisten apua.

Mielenterveyden ensiapu® -kurssit ovat Suomen Mielenterveysseuran rekisteröimiä kansalaistaitokursseja.

Mielenterveyden ensiapu 1

MIELENTERVEYDEN ENSIAPU® 1 – kurssilla keskitytään mielen hyvinvointiin ja sen kehittämiseen muun muassa tunne-, vuorovaikutus- ja selviytymistaitoja opiskelemalla. Näkökulmana on oma jaksaminen ja hyvinvointi.

Kurssi järjestetään seuraavan kerran marraskuussa Hämeenlinnassa kahtena keskiviikkona 4.11. ja 11.11.2020 klo 9.00-16.00. Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet päivittyvät elokuussa 2020.

Mielenterveyden ensiapu 2

MIELENTERVEYDEN ENSIAPU® 2 – kurssi antaa tietoa eri mielenterveyden häiriöistä sekä valmiuksia tarjota apua ja ohjata hoitoon. Kurssilla opetellaan Mielenterveyden ensiavun askeleet.

Ota yhteyttä

Marjukka Kaitakorpi
Marjukka Kaitakorpi

Omaistyöntekijä

Lue lisää